Welkom op de site van
Chaletbouw-KC

De specialist in Chaletbouw, stacaravans en container woningen.

Tuinkantoor

Tuinkantoor

Thuiswerken in een tuinkantoor ((t)huiskantoor)

We leven nu in de corona tijdperk. Dit is een gekke tijd. Veel mag ineens niet meer. Thuiswerken is nu in. MAAR je moet er thuis wel een plek voor hebben; niet alleen een plaats met ruimte, zeker ook met rust. Kinderen, huisdieren, muziek, noem maar op, kunnen je makkelijk afleiden en uit je concentratie brengen. Een (kleine) chalet kan dienen als een kantoor en ook ingericht worden als een kantoor. Een chalet, mobile home, wordt zo een mobiele thuis of tuinkantoor. Naast een kleine “chalet” kan ook een kleine uitvoering van een container woning ook dienen als een tuinkantoor.

Container woning, tuinkantoor

Tuinkantoor kopen?

Bij ons heeft u de mogelijkheid om een houten tuinkantoor in 3D CAD te laten ontwerpen en te produceren. Tuinkantoren op maat zijn zeer geschikt om rustig in te kunnen werken of u even af te zonderen. Heerlijk werken in de rust van uw eigen tuin. Werkt u vaak thuis, of heeft een eigen zaak vanuit huis? Dan biedt een houten tuinkantoor of “containerkantoor” de mogelijkheid om werk en privé toch gescheiden te houden.

Tuinkantoor op maat.

Natuurlijk is een houten tuinkantoor ook zeer geschikt om uw hobby’s in uit te voeren. Schilderen, schrijven of rustig een boek lezen en u even helemaal ontspannen, het is allemaal mogelijk met de tuinkantoren van Chaletbouw-KC. Een tuinkantoor kan, net als een chalet, volledig geïsoleerd worden, waardoor deze in de zomer maar zeer zeker ook in de winter gebruikt kan worden. Door het plaatsen van een verwarming of airconditioning kan het kantoor het gehele jaar gebruikt worden. Ook sanitaire voorzieningen kunnen geplaatst worden. De mogelijkheden zijn er. Speelt u b.v. fanatiek muziek, maar de buren hebben een andere smaak? Door het isoleren van een tuinkantoor is er minder geluidoverlast te horen, en daarnaast zorgt u ervoor dat uw kostbare, elektrische apparaten niet te koud of vochtig worden in de winter.

Tuinkantoor prijs.

De tuinkantoren en container kantoren die wij aanbieden kunnen in elke maat gemaakt worden. U kunt ook aangeven welke soort(en) ramen en deuren u in het tuinkantoor wil. U creëert dan een klassiek of modern tuinkantoor waar u niet alleen werkt, maar ook nog zeker uitstraling heeft. Dit kan een moderne en zakelijke uitstraling hebben, maar ook een landelijke, meer speelse uitstraling. U wenst, wij leveren. Bij Chaletbouw-KC heeft u keuze uit verschillende daken en dakbedekkingen. Als u klikt op de button “offerte aanvragen” kunt u uw gewenste model kiezen en uw voorkeuren aangeven. 

Handen schudden, tuinkantoor, indeling van een chalet,

Dak uitvoering.

Een modern tuinkantoor heeft een lessenaar dak of een zadeldak. Deze kunt u laten monteren door ons eigen professionele montageteam. Onze vakkundige monteurs beschikken over jarenlange ervaring en nemen uw werk graag uit handen. Zo weet u zeker dat uw tuinkantoor op een juiste wijze wordt gemonteerd.
Een zadeldak bestaat uit twee tegen elkaar geplaatste hellende dakschilden die elkaar in de nok (top) snijden. Wanneer de dakschilden, op een en hetzelfde gebouw, van ongelijke lengte zijn, spreken we van een asymmetrisch zadeldak.

Zadeldak1
Symmetrische zadeldak, isometrische aanzicht
Zadeldak2
Symmetrische zadeldak, zij-aanzicht
Zadeldak3
A-symmetrische zadeldak, isometrische aanzicht
Zadeldak4 1
A-symmetrische zadeldak, zij-aanzicht

Een lessenaar dak bestaat uit slechts één dakschild, dat onder een zekere helling is aangebracht.
Chaletbouw-KC plaatst deze daken altijd onder een hoek van drie of meer graden, Er is slechts aan de laagste zijde een dakgoot nodig om het hemelwater op te vangen en af te voeren naar de tuin of via het riool. Door een hoek wordt het water altijd naar het laagste punt gevoerd, zo blijft er nooit water op het dak staan. Juist door te kiezen voor een hoek van minimaal drie graden, ziet een lessenaars dak eruit als een plat dak. Sterker nog, zelfs een plat dak hoort iets af te lopen.

Lessenaarsdak1
Lessenaar dak, isometrische aanzicht
Lessenaarsdak2
Lessernaar dak, zij-aanzicht
Lessenaarsdak3 3graden
Lessenaar dak, isometrische aanzicht
Lessenaarsdak4 3graden
Lessernaar dak, zij-aanzicht

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in één van onze tuinkantoren of heeft u nog vragen ? Neem dan even contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via onze contact pagina.

Wij wensen u veel plezier met een tuinkantoor

42afc583-3ffb-4aa3-ba22-e2a45b2af36f

Congratulations!

Welkom op de site van Chaletbouw-KC

Wij verwachten dat de site op 1 mei 2021 volledig operationeel is.

Tussentijds verwijzen wij u naar onze oude site, chaletbouw-kc.com

over ons

Beste bezoeker, bezoekster,

Welkom op de site van Chaletbouw-KC.
We zijn nog druk bezig om de site volledig operationeel te maken.

We weten dat er nog een paar fouten op de site bevinden; dezen worden z.s.m. verholpen.

Ziet u zelf ook nog fouten, zoals:

  • Spelfouten
  • Verkeerde zinsopbouw
  • Onvolkomenheden
  • Missende informatie
  • Foutieve of misleidende informatie
  • enz.

Wilt u ons op de hoogte brengen, en wij dit z.s.m. kunnen oplossen?

Jaaa, we zijn online :)