Menu

Welkom op de site van
Chaletbouw-KC

De specialist in Chaletbouw, stacaravans en container woningen.

Financiering

Financieren

Financieren?

Een chalet is een heel leuk alternatief om b.v. de vakantie door te brengen voor U, uw familie en vrienden. Ook kan een chalet vaker doorverhuurd worden aan derden, om b.v. te voldoen aan staan kosten, afschrijving, e.d. maar ook de kosten terug te dringen op gas, water en stroom. Een chalet kan compleet door of voor U, uw familie of vrienden bekostigd worden. Dan blijven alleen de kosten over voor de aanschaf van het chalet, in het achterhoofd rekenschap houdende dat een chalet makkelijk twintig á dertig jaar meegaat, mits goed onderhouden. Ja, dan vallen de kosten mee, maar niet iedereen heeft zoveel geld op zak. Dan kan een financiering uitkomst bieden. Vergeet ook niet dat uw eigen bank ook uitkomst kan bieden.

Een chalet mag je (deels) financieren met een tweede hypotheek. Omdat je met deze hypotheek maximaal 75% van de waarde van het chalet leent, betaal je de rest van je spaargeld. Of je kunt voor dit deel extra geld lenen bij een kredietverstrekker.

financieren

LET OP!! Geld lenen kost geld.

Finanplaza B.V.

De keuze van de financieren verdient evenveel aandacht als de keuze van uw chalet. Beiden vraagt een bepaalde mate van expertise. Voor de aankoop van uw chalet heeft u bij ons de juiste keuze gemaakt. Voor de financiering daarvan werken wij samen met de financieringsspecialist voor de recreatiebranche; Finanplaza B.V. Ook is dit in de praktijk een goede keuze gebleken.

Eigen geld.

Maar mocht u zelf in de gelegenheid zijn om uw droom te financieren, is altijd beter. U kunt dit ook zien als lange tijd investering. Wel belangrijk om te vermelden, om uw bezit goed te beschermen, kan een verzekering nuttig zijn. Bij een goede verzekering wordt stormschade en b.v. bliksem inslag vergoed. Wij adviseren daarom ook om een verzekering, bijvoorbeeld bij uw bank, af te sluiten, onder de noemer, baat het niet, schaad het niet, MAAR mocht u onverwachts wel schade hebben, kan de verzekering uitkomst bieden.

Wij wensen u een prettig seizoen en veel plezier van uw nieuwe chalet!

42afc583-3ffb-4aa3-ba22-e2a45b2af36f

Menu mobiel

Congratulations!

Welkom op de site van Chaletbouw-KC

Wij verwachten dat de site op 1 mei 2021 volledig operationeel is.

Tussentijds verwijzen wij u naar onze oude site, chaletbouw-kc.com

over ons

Beste bezoeker, bezoekster,

Welkom op de site van Chaletbouw-KC.
We zijn nog druk bezig om de site volledig operationeel te maken.

We weten dat er nog een paar fouten op de site bevinden; dezen worden z.s.m. verholpen.

Ziet u zelf ook nog fouten, zoals:

  • Spelfouten
  • Verkeerde zinsopbouw
  • Onvolkomenheden
  • Missende informatie
  • Foutieve of misleidende informatie
  • enz.

Wilt u ons op de hoogte brengen, en wij dit z.s.m. kunnen oplossen?

Jaaa, we zijn online :)