Welkom op de site van
Chaletbouw-KC

De specialist in Chaletbouw, stacaravans en container woningen.

Impressum

Impressum

Wat is een impressum?

Een impressum (informatieplicht of colofon) is een pagina waar je uitlegt wie er verantwoordelijk is voor de website. Op een persoonlijke website betekent dat informatie over jezelf, terwijl op een zakelijke website plaats je bedrijfsinformatie, zoals wie de wettelijke aanspreekpartner voor het bedrijf is.

Informatie.

In veel landen binnen Europa schrijft de wet voor dat je als bedrijf bepaalde verplichte informatie over je bedrijf moet geven. Dat is vaak informatie dat je toch al vrijgeeft, zoals je contactgegevens of je KvK-nummer.

Deze informatie moet voor klanten en andere bezoekers duidelijk maken wie er verantwoordelijk is voor de website en hoe je contact kunt opnemen, zoals een contactpagina. Dit is een vorm van consument bescherming.

Wanneer zulke informatie transparant beschikbaar is, wekt dit natuurlijk ook vertrouwen. Met heldere informatie volg je niet alleen de wet, maar werk je ook aan de reputatie van je bedrijf.

De meeste van de wereldwijde wetten en regelgevingen voor telecommunicatie schrijven voor dat websites die niet strikt privé of persoonlijk gebruikt worden een impressum moeten hebben dat aan de wet voldoet. Hieronder vallen websites die een blog of teksten van journalistieke aard kunnen bevatten.

Informatie plicht.

Als ondernemer of bedrijf heb je een “informatieplicht” tegenover je bestaande klanten en bezoekers van je website. In de praktijk betekenen deze twee informatieplichten dat vrijwel iedere website een Impressum of een vergelijkbare pagina nodig heeft.

De informatieplicht geldt voor iedereen die een product of dienst aanbiedt. Daarbij maakt het niet uit of je startende ZZP’er bent of een multinational runt. Heldere informatie aanbieden is wettelijk verplicht.

De naam van de contactpersoon die verantwoordelijk is voor de inhoud moet worden genoemd, samen met een manier waarop je deze persoon kunt bereiken.

Aanbiedingen akkoord, mantelzorg, impressum

Website beheer.

Deze website is / wordt door meerdere mensen tot stand gebracht. De beheerder van deze site, Gerard Kees, is de eindverantwoordelijk van deze site en ook eindverantwoordelijke van de site Https://chaletbouw-KC.com.  Via onze contact pagina kom je in contact met hem. 

Overige informatie.

Voor overige informatie, zie ook de privacy verklaring, disclaimer en over-ons (About us). Staat de gezochte informatie er niet in? Neem dan gerust contact met ons op.

Is de keuze moeilijk? Chaletbouw-KC denkt met u mee.

Geef een reactie

42afc583-3ffb-4aa3-ba22-e2a45b2af36f

Congratulations!

Welkom op de site van Chaletbouw-KC

Wij verwachten dat de site op 1 mei 2021 volledig operationeel is.

Tussentijds verwijzen wij u naar onze oude site, chaletbouw-kc.com

over ons

Beste bezoeker, bezoekster,

Welkom op de site van Chaletbouw-KC.
We zijn nog druk bezig om de site volledig operationeel te maken.

We weten dat er nog een paar fouten op de site bevinden; dezen worden z.s.m. verholpen.

Ziet u zelf ook nog fouten, zoals:

  • Spelfouten
  • Verkeerde zinsopbouw
  • Onvolkomenheden
  • Missende informatie
  • Foutieve of misleidende informatie
  • enz.

Wilt u ons op de hoogte brengen, en wij dit z.s.m. kunnen oplossen?

Jaaa, we zijn online :)