Menu

Welkom op de site van
Chaletbouw-KC

De specialist in Chaletbouw, stacaravans en container woningen.

Chalets op de Waddeneilanden

Chalet op de Waddeneilanden

Waddeneilanden.

Wie droomt er niet van om bij mooi, zonnig weer op vakantie of om er gewoon effen tussen uit te gaan?
Dan is een eigen chalet, stacaravan of container woning ideaal; te pas en onpas er ff tussen uit, zeker als deze in een mooie omgeving staat, zoals vlak bij de Waddenzee, op de Waddeneilanden, zoals op Terschelling.
Effen relaxen :)) Alle chalets van Chaletbouw-KC zijn zelfvoorzienend qua sanitair en dus mogen ze van de overheid, ondanks de Corona, gewoon open blijven en bewoond worden.

Chalet op de Waddeneilanden.

Het transporteren van een chalet naar de Waddeneilanden, aansluiten , uitrichten e.d. is geen probleem. Dit geldt ook voor de rest van Nederland en er buiten.

Wist u?

Waddeneiland Ameland
Vuurtoren Ameland

De Noordzee kant en de Waddeneilanden staan bekend om de zoute- en vochtige lucht, alsmede de plekken waar bij stormen de windsnelheid het grootst zijn. Desondanks de weersomstandigheden is Chaletbouw-KC zo overtuigd van hun chalets, dat ook hier de normale garantie termijnen gelden. Overal in Nederland, ook aan zee en de Waddeneilanden zijn de garantie termijnen gelijk gesteld. De garantie termijn kan oplopen tot 10 jaar!

Waddeneiland Texel
Vuurtoren Texel

Chalets laten plaatsen op de Waddeneilanden duurder is dan in de rest van Nederland? Om een voorbeeld te noemen, zoals Terschelling, duurt de overtocht van en naar het eiland ca. 2 uur; twee uur heen met de vrachtboot, twee uur terug. Daarnaast gaat de boot niet om de paar uur op en neer. Er ontstaan wachttijden. Daarnaast is goederen transport over zee (in dit geval de Waddenzee) behoorlijk prijzig. Vaak zijn transportkosten voor rekening van de klant….

Waddeneiland Terschelling
Vuurtoren Terschelling

Ook op de Wadden eilanden is het trend om stacaravans te vervangen door chalets. Vaak wordt er gekozen voor chalets met winter isolatie. Aangenaam in de zomer; het houdt de warmte buiten, maar ook aangenaam in de koudere periodes. De warmte blijft dan binnen.

Parels van de Noordzee.

De Waddeneilanden worden niets voor niets de “Parels van de Noordzee” genoemd. Hoewel de eilanden dicht bij elkaar liggen, verschillen de eilanden onderling enorm. Wie wil daar niet van zon, zee en strand genieten? Heerlijk genieten in een chalet op de Waddeneilanden, van Chaletbouw-KC.

oesters waddenzee
  • Wist u trouwens dat er op diverse plekken in de Waddenzee oesterbanken zijn? En dat sommige oesters inderdaad kleine parels bevatten, maar zelf ook oesters mag rapen? (Tot 10 kg)

Chaletbouw-KC denkt mee, ook vanuit de Waddeneilanden, waar we zeer goede ervaring mee hebben.

42afc583-3ffb-4aa3-ba22-e2a45b2af36f

Congratulations!

Welkom op de site van Chaletbouw-KC

Wij verwachten dat de site op 1 mei 2021 volledig operationeel is.

Tussentijds verwijzen wij u naar onze oude site, chaletbouw-kc.com

over ons

Beste bezoeker, bezoekster,

Welkom op de site van Chaletbouw-KC.
We zijn nog druk bezig om de site volledig operationeel te maken.

We weten dat er nog een paar fouten op de site bevinden; dezen worden z.s.m. verholpen.

Ziet u zelf ook nog fouten, zoals:

  • Spelfouten
  • Verkeerde zinsopbouw
  • Onvolkomenheden
  • Missende informatie
  • Foutieve of misleidende informatie
  • enz.

Wilt u ons op de hoogte brengen, en wij dit z.s.m. kunnen oplossen?

Jaaa, we zijn online :)